A kristály programozásról

2015.11.18 18:52


Kristályerő


Minden, amit tudni szeretnél a kristályokról...


Kiválasztás, karbantartás: tisztítás, feltöltés, programozás


Fontos tanácsok:

1. Mielőtt kristályt vásárolsz, nézz utána pontosan melyikre van szükséged!
2. Első használat előtt minden kristályt tisztíts meg!
3. Ha láthatóan szennyezett vagy felszíni elváltozások vannak egy kövön, tisztítsd meg!
4. Soha ne ajándékozd el vagy add kölcsön az általad korábban már használt kristályodat, ha mégis ezt teszed, előtte alaposan tisztítsd meg!
5. Ha mások kezelésére (masszázskő, gyógyító kristály) használod, utána tisztítsd meg!
6. A kristály nem játékszer, bánj vele kellő alázattal és komolysággal!

Hogyan válasszunk?

- ráhangolódás: mielőtt kristályt vásárolni indulunk igyekezzünk lenyugodni, elménket csendesítsük le. Ha egy adott célra keresünk kristályt, először gondoljuk át, mire van szükségünk. Ha nincs határozott elképzelésünk, akkor nincs más dolgunk , mint körülnézni és figyelni azokra a benyomásokra, amelyeket a kristályok látványa, érintése idéz elő bennünk.

- szimbolikus jelentés: előre tájékozódjunk a kristályok hagyományos szimbolikájával és tulajdonságaival kapcsolatosan vagy kérjük tanácsot szakképzett eladótól, hogy a céljainknak megfelelő követ tudjuk kiválasztani.

fizikai vonzalom: lehet ezen vonzalom alapja a kristály szépsége, megpillantjuk és már tudjuk hogy ő kiválasztott bennünket....

méret alapján: célul tűzhetjük ki azt is, hogy csak egy bizonyos mérettartományba tartozó köveket gyűjtünk, hogy együtt tárolhassuk őket (pld. , hogy mindig magunknál tudjuk tartani azt a kristályt, amire szükségünk van, vásároljunk marokköveket) Figyelem: az erő nem függ a mérettől , ebből a szempontból bármekkora követ választhatunk!

intuíció: előfordulhat, hogy úgy érezzük, az egyik kristályhoz sokkal jobban vonzódunk, mint a többihez. Figyeljünk oda megérzéseinkre! Érezted már, hogy az egyik kő szinte hivogat? Ha így történik , feltétlenül engedjünk a hívásnak.

hivogató rezgések: ha egy kövekkel teli tálból vagy dobozból kell válogatnod, egyszerűen nyúlj bele és tapogasd meg, vedd tenyeredbe őket. Válasszuk azt, amelyik a legjobban simul a markunkba. Módszer lehet az is, hogy az egymás mellé, sorba helyezett kristályok fölé tartod bal kezed (balkezeseknél a jobb kezet), amelyiknél bizsergést, elektromos töltést vagy hőmérséklet változást érzel, az a te köved! Vedd meg azt!

Tisztítás:

Egy pompás kristályt kézbe fogva különféle érzések tölthetnek el. Ezek lehetnek pozitívak, megnyugtatóak, de akár negatívak, nyugtalanítóak, furcsák is. Ezek az érzések a kristályok által felvett és elraktározott információkból származnak. Önmagában ez még nem ártalmas, ám ha ezek az információk zavarni és befolyásolni kezdenek, máris terhesnek érezzük őket. Ha tehát egy kristályt veszünk a kezünkbe, nem csak annak szépsége bűvölhet el bennünket, hanem az ún. "rátapadt információkkal" is kapcsolatba kerülünk, melyeknek a kőhöz alapvetően semmi köze. Ezen információk lehetnek akár gondolatok, érzések, hangulatok vagy éppenséggel betegségekre jellemző információk.
Ezért kell minden kristályt az első használat előtt mindenképpen, de később is, időszakosan újra és újra megtisztítanunk.

Tisztítási módok:

1. felületi tisztítás
2. spirituális vagy energetikai tisztítás

1. Felületi tisztítás:

A kristályok a használat során érintkezhetnek a bőrön található verejtékkel vagy zsírral, sőt olykor már a levegőben lévő pára és az oxigénnel való érintkezés is elváltozásokat idézhet elő bennük. Emiatt néhány kő elveszítheti akár csillogását (pl. hematit) , fényét (pl. malachit), élénk színét (pl. purpurit)  vagy fémes jellegét (pl. ezüst) is. Ezek a felületi változások a kövek gyógyhatásán nem változtatnak, ám azt a követ, amelyik nem igazán tetszik, önkéntelenül is ritkábban viseljük vagy használjuk - ez pedig máris nagyban befolyásolja hatását.  Ennélfogva a kövek mosása és tisztítása nemcsak esztétikai vagy higiéniai kérdés, hanem az adott kőhöz fűződő viszonyunk rendszeres felfrissítését és javítását is szolgálja.

2. Spirituális vagy energetikai tisztítás:

A felületi tisztítás után a tisztaságot magasabb szintre kell emelni, hogy kristályainkban ne csak gyönyörködni tudjunk, hanem biztonságosan használni is tudjuk őket, tehát nem csak kivülről, hanem belülről is fel kell készítenünk őket az együttműködésre. Tehát vásárlás vagy használat után mindenképpen meg kell tisztítanunk kristályainkat a bennük felhalmozódott, szükségtelen, esetlegesen káros információktól.

Technikák külső és belső tisztításra:

- mechanikai tiszítás (puha, nedves ruhával, ecsettel, esetleg kefével)
- langyos vízsugárral történő átmosás (kivéve vízben oldódó kövek pl: alunit, kalkantit, ulexit)
- ritkábban fertőtlenítés (alkohollal, biológiai tisztítószer, esetleg ékszerápoló szer)
- sóval történő tisztítás
- ametiszen vagy hematiton tisztítás
- a napfény ereje
- füstölő vagy gyertya
- hangtál
- REIKI szimbólummal történő tisztítás
- tudati, mentális tisztítás.

Langyos vízsugár:
a legalapvetőbb tisztítási mód, mely során langyos , folyó vízsugár alá tartjuk 1-2 percig kristályunkat, utána puha ruhával szárazra töröljük.A vízzel való tisztítás alternatíváját jelenti az un. "csörgedező csermely" technika, amikor egy friss vizű patakba merítve tisztítjuk kristályunkat, további módszer lehet ha esőzéskor kitesszük a szabadba.
Sóval történő tisztítás: figyeljünk arra, hogy csak törés-vagy repedésmentes kristályt tisztítsunk így, hiszen a só bekerülve a repedésekbe sebezhető teszi őket. Elsősorban tengeri só használatát ajánlom, de akár sima só is megteszi. A kristályt (tegyük sós vízbe vagy) csomagoljuk be valamilyen textilbe és így tegyük bele egy tál sóba. Alkalmazásának időtartama kb. 1-2 óra
Ametiszt, hematit tisztító hatása:
Az ametiszt tisztító hatású információja így szól: "Hagyj fel a ragaszkodással és szabadulj meg mindentől, ami rád tapad!", így tudja az ametiszt megszabadítani a rá helyezett kristályokat a rájuk tapadt idegen információktól. Mivel magát a rátapadást szünteti meg, lényegtelen , hogy milyen kőről (kivéve borostyán)  és információról van szó, tehát az ametiszt minden esetben hatásos. A tisztítandó követ ametisztdrúzába vagy drúzadarabra helyezzük. Ha a követ előtte folyó víz alatt már tisztítottuk, akkor elegendő neki 2-3 óra ametiszton, ha csak ezzel a módszerrel tisztítjuk, akkor viszont minimum 8-12 órával számoljunk.
Hasonló az eljárás hematit esetében is. A köveket helyezzük csiszolt hematitkavicsokra, így átveszik a ráhelyezett kristályban lévő információkat, kiürítik azt. Viszont így a szükségtelen információk a hematitban tárolódnak, amit azután szintén tisztítani kell. Ezért a két technika közül az ametisztes tisztítást ajánlom.
Napfény ereje:
A déli erős napsütést (UV-sugárzást) tűrő kristályokat folyó víz alatti tisztítás után 3-4 órára kitehetjük napfényre is, a borostyán csak ezzel a módszerrel tisztítható meg alaposan.
Füstölő, gyertya:
Használhatunk a kövek tisztítására füstölőt is. Lehet ez cédrus/zsálya/levendula keverék, illetve tömjén, dammárgyanta, indiai mirha vagy boróka is. A köveket 2-3 percre a felszálló füstbe tartjuk vagy a füstöt egy madártollal a kristályok irányába tereljük. Hasonló a módszer gyertya esetében is: ilyenkor a kristályokat a gyertya fényében, füstjében vagy a láng körül képződő hőben "megfürdetjük", de vigyázat, ne tegyük ki "tűzpróbának", semmiképpen se tartsuk közvetlenül a lángba!
Hangtál:
A követ belehelyezzük a hangtálba (pld. tibeti hangtál), a tálat egyenletes ritmusban ütögetjük vagy a peremén körözve állandó hangot csalunk elő belőle, az intenzív hangrezgés hatására 2-3 perc alatt kristályunkból eltünnek a szükségtelen információk.

REIKI szimbólummal történő tisztítás: 
Reiki II-es fokozattal rendelkező személyek a megfelelő szimbólum használatával energetikai jellegű, alapos tisztítást is végezhetnek (hasonló módszerek léteznek akár a PRÁNA-ban is)
Tudati, mentális tisztítás:
Az eddig említett módszerek mellett az egyik leghatékonyabb technikának tartom a tudati, mentális tisztítást. A teljes tisztítási folyamat legyen egy szertartás az életünkben. Ráhangolódhatunk erre akár egy meditációval is, aminek a legfőbb témája a figyelem összpontosítása, a koncentráció legyen. Ezt követően figyelmünket a tisztítandó kristályra koncentráljuk és kérjük az univerzumot a kristályok megtisztítására, hogy vonja el, fogadja magába a kövekre tapadó összes idegen információt. Kérhetjük, hogy szertartásunk legyen áldásos mindazokra nézve, akik az általunk megtisztított kővel később kapcsolatba kerülnek. Kérjük, hogy minden információ térjen oda vissza, ahonnan jött vagy szabaduljon fel. Mindezekre esetleg imával is rásegíthetünk.

Kristályunk feltöltése:

Ha már jó ideje használjuk kristályainkat, előfordulhat, hogy úgy érezzük, veszítettek erejükből, hatékonyságukból., úgy. ahogy az elemek  is lemerülnek egy idő után. De ne aggódjunk, semmi gond, kapcsoltjuk rá őket egy másik energiaforrásra és hagyjuk feltöltódni.

Feltöltési technikák:

- napfényfürdő
- holdfényfürdő
- visszatérés Földanyához
- a "jó társaság" hatékony ereje :-)
- Reiki/prána energia

Napfényfürdő: 
Az energia egyik legnyilvánvalóbb formája nem csak az élőlények, hanem a kristályok számára is a napfény. Helyezzük kristályunkat néhány órára napfényre (napfelkelte vagy naplemente időszaka a legalkalmasabb) , a fehér fény feltölti őket. De vigyázzunk, néhány kristály erős napfény hatására kifakulhat, színt változtathat vagy teljesen el is veszítheti a színét. Ezek az ametiszt, apatit, akvamarin, aventurin, berill, cölesztin, citrin, fluorit, kunzit, rózsakvarc, zafír és füstkvarc.

Holdfényfürdő:
Kristályunk ragyogását a Holdfény ezüstös fényével is fokozhatjuk. A növekvő vagy telihold fénye kedvezőbb a feltöltéshez (ezek a növekedést, beteljesedést jelképezik), mint a fogyó hold fénye (ami azt szimbolizálja, hogy égi szomszédunk nincs éppen ereje teljében).
A növekvő és telihold az építő folyamatokat jelképezik, a fogyó hold viszont a lebontó, tisztító folyamatokat , így pld.kedvez a gyógyulásnak. Ezt a módszert elsősorban a test folyadékháztartására ható kövek esetében érdemes alkalmazni.

Visszatérés Földanyához:
Ha kristályaink fáradtnak, kimerültnek tűnnek, engedjük őket haza édesanyjukhoz néhány napra. Csupán annyi a dolgunk, hogy textíliába vagy papírzacskóba téve elássuk őket.

A jó társaság hatékony ereje :-)  : 
Növények: A növények növekedés közben energiával töltik fel környezetüket. Dugjuk a kristályunkat a virágcserép földjébe és hagyjuk, hadd szívják magukba az egészséges beltéri zöld növényeink barátságos energiáit.
Kristályhalmazok: Kristályainkat ráhelyezhetjük egy ametiszt drúzára vagy másféle , nagyobb kvarckristály tetejére (hegyikristály) , melyektől támogatást kapva, új erőre tesznek szert. Az ametiszt és hegyikristály sajátossága, hogy aljukon és oldalukon energiát vesznek fel, míg csúcsaikon leadják azt, ezáltal kedvező rajtuk más kristályok feltöltése. A hegyikristály információja abszolút semleges : "Az légy, aki vagy!", éppen ezért képes arra, hogy más köveket felélesszen és azok jellegzetes hatását, képességeit felerősítse. Legalkalmasabb erre a hegyikristály-csoport , melyre, ha ráhelyezzük a feltöltendő követ, az a hegyikristály csúcsaival közvetlenül érintkezni fog, így hatalmas, semleges energiatöbblethez jut, amelyet aztán saját információikkal ellátva ismét leadhat.
Fontos, hogy a feltöltésre szánt hegyikristályok maguk is tiszták legyenek!
Az ametisztdrúzán történő feltöltés előnye: mivel a tisztítást is végezhetjük ezen, ezért már nem lesz szükségünk külön feltöltésre, hiszen az a tisztítás során már megtörtént, így időt spórolhatunk meg.  :-)


Reiki/prána energia: 
A tisztításnál említett módon nem csak megtisztítani, de az univerzum energiáival feltölteni is képesek vagyunk kristályainkat.

Kristályunk programozása:

Kristályainkat az általános feltöltésen túl meghatározott célokra programozhatjuk is. A programozás akkor a legeredményesebb, ha nem a negatív, hanem a vágyott, pozitív végkimenetelt tartjuk szem előtt. Ne arra gondoljuk, amitől meg akarunk szabadulni, hanem azokra az eseményekre és célokra összpontosítsunk, amire vágyunk, amit el szeretnénk érni.
Például: ha fogyni akarunk ne arra programozzuk a kristályt, hogy segítsen kevesebbet enni, hanem inkább arra, hogy segítsen többet mozogni és egészségesen táplálkozni.

Kristályainkat védelmi célokra is használhatjuk.
Mivel többségünket sajnos nem úgy nevelték, hogy  pozitív kifejezésekben gondolkodjon, különösen akkor, amikor negatív erőkkel találjuk szembe magunkat, ezért erre a kristályok programozásakor különösen figyeljünk oda. Ha azt szeretnénk, hogy kristályunk megvédjen bennünket egy helyzetben, akkor inkább azt programozzuk be , hogy "itt biztonságban érzem magam", ez mégiscsak kellemesebb, mint hogy "senki sem fog megtámadni". Egy negatívnak tűnő helyzetben is próbáljunk meg nem elmerülni saját félelmünkben, aggodalmunkban, inkább koncentráljuk a szabadságra, örömre, pozitív hozzáállásra.

A programozáskor képzeljük el, hogy azt az életet éljük, amelyre vágyunk: boldogan, egészségesen, biztonságban, tele energiával, szeretettel, örömmel. Arra hangoljuk kristályainkat, amit szeretnénk és ne terheljük őket olyan kívánságokkal, amelyeknek az az első szava, hogy "NE"...

Mindezek mellett természetesen azt se felejtsük el, ha egy nyilvánvaló veszélyhelyzetben vagyunk, egy programozott kristály segítsége nem képes megvédeni. Pld.: egy betörés esetén ne a védelmező kristálytól várjuk a megoldást/segítséget, inkább hívjuk a rendőrséget...:-)

 A kristályt tehát egy vágy, cél vagy szándék emlékeztetőjének programozhatjuk be.

Egy egyszerű mód a programozásra:

- tisztítsd meg kristályodat kívül és belül egyaránt
- vedd a kezedbe a kristályt
- vizualizáld a célt, amire vágysz, minél élénkebb képek felidézésével, részletesen, beleélve magad abba az állapotba, hogy a cél már meg is valósult és abba, hogy ez milyen pozitív érzelmeket vált ki belőled
- mindeközben képzeljük el, hogy a kép, ami megjelent elménkben,  átáramlik a kristály belsejébe, minden egyes lélegzetvételünkkel egyre mélyebben beágyazódik abba.
- most öntsük szavakba szándékunkat, fogalmazzuk meg  megerősítés formájában és mondjuk ki hangosan vágyunkat, pld: ha fogyni szeretnénk mondjuk azt, hogy "egészségesen és mértéktartóan étkezem" (ha úgy jobban tetszik akkor a megerősítést leírhatjuk egy papírra is, amit éjszakára a kristály alá tehetünk)
- vigyük a kristályt magunkkal mindenhová, valahányszor kísértést érzünk olyan dolgokra, melyek megakadályozhatnák a kitűzött cél, vágy elérését/betartását, érintsük meg kristályunkat, ami eszünkbe juttatja célunkat és segít erősnek maradni az oda vezető úton.

A programozott kristály pompás ajándék is lehet, de ekkor közöljük a megajándékozottal, hogy milyen cél elérésére programoztuk be.

Forrás:
Michael Gienger: A kristályok karbantartása
Corrine Kenner: A kristályokról kezdőknek


https://kristalyero.blogspot.huProgramozott kristályok


A programozott kő gondolata csak elsőre tűnik különlegesnek. Valójában természetétől fogva programozva van minden egyes kőzet és kristály, és a különféle köveket, a legkülönfélébb célok érdekében lehet felhasználni. Még nagyobb erőt adhatunk azonban köveinknek, ha személyre szabottan programozzuk őket.


 


A programozás menete

Minden kő rendelkezik egy kristályráccsal, közöttük ásványi anyagokkal, melyek meghatározzák, hogy milyen célra érdemes egy bizonyos követ használni. Amikor egy követ személyre szabottan programozunk, nyugodt, zavartalan körülményeket kell biztosítanunk. Ezt elérhetjük egy kellemes dallammal, gyertyával vagy füstölővel, a lényeg, hogy vidám, optimista lélekkel kezdjünk a programozáshoz.

Első dolgunk programozáskor az legyen, hogy felvesszük a kapcsolatot a Teremtővel, azaz imádkozunk. Követ programozni kizárólag pozitív célokra szabad! Gondoljunk erősen a születési időnkre és a célra, melyet el szeretnénk érni. Nagyon fontos, hogy ezt a célt elevenen képzeljük el, mintha már meg is valósult volna. Soha ne arra gondoljunk, hogy ez meg fog valósulni, hanem arra, hogy már megvalósult! Már a miénk, már élvezzük a kényelmet, sikert, munkát, szerelmet, bármit, amit el szeretnénk érni. Végül pedig még egy fontos szabály: higgyünk a saját erőnkben és a kőben!

Milyen követ válasszunk?

Íme, néhány kristály felhasználási területe:

Achát: Jó hangulatot kölcsönöz viselőjének, segít leküzdeni a depressziót, bélrendszeri betegségek gyógyításában hasznos lehet, és a magzatot is védi méhen belül.

Akvamarin: Önbizalmat, bátorságot ad. Fájdalomcsillapító hatással bír, de hasznos légúti betegségek esetében is.

Ametiszt: Segít leküzdeni a függőséget (bármilyen függőség!), és feldolgozni a gyász okozta fájdalmat.

Borostyán: A siker, a jó döntések köve.

Jade: A családi kapcsolatok köve, minden szinten. Enyhíti a konfliktusokat, de segíti a szülést is.

Jáspis: Fiatalos erőt, lendületet biztosít viselőjének.

Obszidián: A testi és lelki fájdalmak enyhítője.

Rózsakvarc: Minden, ami szív, így a szeretet, szerelem megtalálásában, megtartásában segít, de jótékony hatással van a szívbetegségekre, szívritmuszavarra is.

https://hu.ezo.tv/tippek/programozott-kristalyok.html

 

 

Kristályok használata, programozása energiahiányos állapotokra

 

Mi is az az energiahiány? Bármilyen furcsának hangzik,energiahiányos állapotod nem csupán azt jelenti,hogy kimerültnek érzed magad,boldogtalannak,vagy éppen úgy érzed,nem a megfelelő mederben folyik az életed és ez nem tölt el boldogsággal.

Energiahiányos állapot az is,ha általában boldognak és elégedettnek tartod magad,de valami cél,amit el szeretnél érni,nem igazán jön össze.
Ilyen energiahiányos állapot lehet pl,ha el akarod adni az ingatlanod,de valahogy egy vevő sem csörrenti meg a telefonod,vagy nem tudsz eredményeket felmutatni a munkádban,bármennyire szeretnél kiemelkedően teljesíteni egy feladat kapcsán. Furcsamód energiahiányos állapot az is,ha nem sikerül a fogyókúrád. Minden akadály energiahiányt jelent.Ha valami olyasmit engedtél be az életedbe,amit gátnak,veszélynek és nem megoldható tényezőnek vélsz,amiből tanulsz,és nem vagy tudatában annak,hogy a probléma megoldásával együtt fejlődik a lelked,akkor bizony kevés az energiád,hogy felülemelkedj és a megfelelő fejlődést érd el ebben az állapotban. Tehát minden olyan probléma,amit tényleg velejéig problémának gondnak élsz meg,nem más,mint energiahiányos állapotod kivetülése. Egyszerű példa erre a manapság divatos szingli életforma.
Remek,hogy senki nem szabja meg,hogy mikor és kihez,hova és hogyan viszonyulj,mikor érj haza,mit vegyél és mit egyél,ténylegesen a szabadság megtestesült lételeme. Energiahiányos állapot a szingliség is,mert az egyén nem vállal,nem nyit pozitív rezgéseket párkapcsolatra,sőt inkább ahol lehet,saját negatív érzelmi gátjait erősíti. Aztán úgy dönt,hogy elege van a magányból,és mégsem sikerül párt találnia,mert annyi negatív energiát fordított már a gátjainak építésébe,hogy ki se látott a tetején.Az energiahiány megelőzéseMindenekelőtt mindenképp igyekezz szemed előtt tartani saját léted,boldogságod fontosságát. Ehhez lelki,testi és szellemi,mentális egészségedet is meg kell tartani.
Sétálgass annyit,amennyit teheted,a szabadban,gyönyörű és feltöltő tájakon. Meditálj lelked egészségéért mindennap,legyen az akár teremtő,akár tisztító vagy csak lazító meditáció,mindenképp jót tesz,és emeli rezgésszámodat,ami természetesen ellenállóvá tesz a betegségek és az egyéb negatív behatások ellen is.

Minden alkalommal,ha teheted,étkezz egészségesen,minőséget és ne mennyiséget egyél,tartsd távol magad és családod az egészségtelen kész,vagy félkész,és tartósítóval agyonnyomott ételektől. Méregteleníts,tartsd karban tested edzéssel és megfelelő adrenalint termelő sportokkal,tánccal,lehetőség szerint ne egy füstös diszkó kopottas táncterén,de ha az szabadít fel benned kitörő energiákat,ám legyen. De másnap menj el sétálni,,kitisztítani tüdőd és a porcikáid egy napsütötte sétányra. Mindezen felül meg kell tanulni örülni minden pillanatnak,összhangban kell lenned önmagaddal és a világgal,a téged körülvevő rezgésekkel,hogy boldog,egészséges és elégedett életet tudj élni,a rezgéseid pozitív skálára történő irányításában,finomhangolásában pedig a legegyszerűbb segítséget a kristályok rezgésharmonizáló képességein keresztül kaphatod.

Ha már kialakult az energiahiány..

Kristályaid ezekben az időkben is segítenek téged.Energiádat összpontosítják,feltöltenek,átprogramoznak,hogy megfelelő útra tudd terelni életed. Nem kell mást tenned,csak megnyugodni,ellazulni és hagyni,hogy köveid végezzék rezgésáthangoló programjukat. Ezeken felül mindent,amit a megelőzésnél írtam,még fokozottabban kell véghezvinni,sétálni,lovagolni,masszázsra vagy jógára,hastáncra vagy zumbára,mindegy,csak kikapcsolás és energiatöltés,negatív irányultságok levezetése,kiűzése legyen a célod. Kristályaid segítségét legjobban programozással kérheted. Programozást,minden esetben tisztított,energiával feltöltött kristályon lehet alkalmazni! Ha nem vagy teljesen meggyőződve saját energetikai képességeidről,vásárolhatsz előre töltött kristályt,vagy becsöngethetsz a Reiki mester hírében álló szomszédodhoz is,egészen biztosan nagyon szívesen feltölti számodra a kiválasztott kristályt.

Kristályok programozása

Minden kristály alkalmas arra,hogy fokozzák az erejét egy pontosan előírt cél érdekében,azaz beprogramozzák. Minden kristálynak megvan a képessége és rendeltetése bizonyos területek erősítésére,de ezt még pontosítani,tudatosítani is lehet,magában a kristályban is. Ez a program mindenki számára személyre szabott,mellyel felgyorsíthatja az elérendő cél bekövetkeztét. A program,amit megadsz a kristályodnak,bármi lehet,gyógyulás,tudás,lelkierő,fizikai,szellemi,tudati célok elérése,egyszerűen bármi,amit el szeretnél érni,és jóra kívánod fordítani vele saját életedet vagy másokét.

Kristályod programozása a következőképpen történik:
Ürítsd,tisztísd,töltsd fel energiával köved,majd ülj le kényelmesen,úgy,hogy egy pár percig biztosan ne zavarjanak a koncentrációban.
Feltehetsz egy kellemes meditációs zenét is,de a csend is tökéletesen megfelel,ahogy a számodra kényelmesebb.
Lazulj el.
Vedd a bal kezedbe a kristályod (bal kezesek jobb kézbe).
Figyeld egypár percig a köved,hangolódj rá.
Kérd az égieket,hogy töltsék meg erővel kristályod,célod eléréséhez.
Figyelj,érezd a tenyereddel,hogy leérkezik az erő a kristályodba,érezd,ahogy bizseregni,majd lüktetni kezd a sugárzott energiától az egész tenyered.
Most jobb kezed tedd a kő fölé.
Érezd az energiáját. Képzeld el célod,hangosan mondd ki,miben szeretnéd,hogy a kő a segítségedre legyen.
Lásd a célod. Érezd,milyen lesz,ha megtörténik,amit szeretnél.

Erre az érzésre koncentrálj. Hagyd,hogy szabadon és boldogan vigyenek az érzéseid egy pár percig. Minél elevenebb képekkel adod meg a kristályodnak,amit el szeretnél érni,annál könnyebben van rezgéseivel a segítségedre. Ne feledd,sose azt képzeld el milyen a vágyad nélkül,pl ha kisbabát szeretnél,ne arra koncentrálj,hogy most milyen rossz gyermek nélkül,hanem képzeld el,milyen lesz a kezedben ringatni,ha itt lesz veled,és az milyen örömmel tölti el a szíved majd,ha öledbe veszed. A kristályod így fog a leggyorsabban segíteni.

Mindig a célod elérésére koncentrálj,ezt az állapotot kell hogy átsugározd a kristályod számára. A család és a gyermekvállalás segítő kristálya elsősorban a rózsakvarc és ametiszt. A párkapcsolatoké és a szívcsakráé szintén a rózsakvarc. Ha jó állást szeretnél és ebben kéred a kristályod segítségét,képzeld el,hogy boldogan,derűsen indulsz el otthonról dolgozni.
Boldog mosollyal lépsz be a munkahelyedre,ahol mindenki üdvözöl.
Képzeld el,hogy a munkatársaid megbecsülnek,szeretnek az emberek,sikereket érsz el a területen,amit csinálsz.
Érezd a boldogságot,ami elönt. A sikereket és megbecsülést,jó állást legjobban az ametisztnek lehet programozni. Ha békét boldogságot,lelki nyugalmat szeretnél magadnak,több türelmet és kevesebb fejfájást,akkor az achátot programozhatod biztonságérzeted növelésére.

Képzeld el,hogy mindennap boldogan ébredsz,szereted a családod és ők is szeretnek téged,mindent megtesznek azért,hogy boldog legyél. Képzeld el,hogy az átlagos eseményeket,amire eddig talán hevesebben reagáltál a kelleténél,most tisztán látod,érted és mosolyogva lekezeled,mert tisztában vagy azzal,hogy minden a fejlődésedért van. Ne feledd,az “adj türelmet,de most azonnal” nem működik.
A kristályok igen hatásosan állítják át rezgéseinket,de mindig idő kell nekik,hogy a pozitív hatásaik jelentkezzenek. A szenzitívebb emberek már egy-két nap után hathatós változást érezhetnek,de a kevésbé ráhangoltabb,zártabb érzékletű társaiknak több hét is eltelhet,amíg a blokkok feloldása mellett sikerül a kristályoknak egy pozitív rezgésállapotot állandósítani.

Programozhatunk magunknak boldogságot,egészséget,gazdagságot,de ugyanígy erősíthetjük már meglévő tulajdonságainkat,pl kitartóak legyünk vagy szeretetteljesebbek.
Gyengíthetjük rossz tulajdonságainkat,erősíthetjük erényeinket,és erőt,lendületet adhatunk kívánságaink teljesülésének.
/Részlet,Komlóssy Vera: Kristálygyógyászat és terápia

Share and Enjoy

 

https://emberiseg.hu/emberiseg/kristalyok-hasznalata-programozasa-energiahianyos-allapotokra/

 

 

 

 —————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12