A víz programozható

2015.11.16 18:37

   1. Fogj egy pohár vizet a két kezed közé, ujjaid ne érjenek össze.

  Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy a homlokod közepén lévő harmadik szemeddel a vízre koncentrálsz, szinte eggyé válsz vele. Közben koncentrálj a légzésedre, és számolj lassan tíztől egyesével visszafelé.

  10, 9, 8, közben végy egy mély lélegzetet, 7, 6, végy ismét egy mély lélegzetet, 5, 4, 3, ismét vegyél egy mély lélegzetet, 2, 1 a következő mély lélegzetvételnél érezd, hogy egyre jobban ellazulsz.

  Ürítsd ki az agyad, csak a vízre figyelj.

  Fogalmazd meg magadban, milyen információt akarsz átadni a víznek.
  Képzeld el, hogy ez az információ a harmadik szemedből és a tenyeredből gyönyörű arany fehér fény formájában a víz felé áramlik.

  Lásd, ahogy a vízben megjelenik egy kis fénygömb, ez az információ, amire koncentrálsz.

  Fogalmazd meg jelen időben.
  (A hasfájásom megszűnik. Egészséges ételeket eszem.)
  (Szép bőröm van. Csodásan karcsú vagyok.)

  Lásd, ahogy a fénygömb egyre nagyobb lesz, és szinte megszínezi a vizet. Képzeld el, hogy a víz részecskéi szépen sorban átveszik egymástól az információt, ami betölti a poharat, szinte túlárad a falán.


  2. Képzeld el, ahogy megiszod a vizet.
  Lásd, ahogy a fényes víz a benne lévő információval eljut a gyomrodba, majd beszívódva ereidbe szétárad egész testedben. Érezd, ahogy a hűsítő, kellemes víz eljut tested minden apró sejtjéhez.

  3. Most lásd, ahogy a víz, hatással van az életedre.
  Erezd testedben a változást. Lásd magad olyannak, amilyen lenni szeretnél, képzeld el a legapróbb részleteket is.

  4. Lassan mozdítsd meg kezeidet, és számolj visszafelé háromtól egyig.
  Végy egy mély lélegzetet, és mielőtt kinyitnád szemed, fogalmaz meg jelen időben néhány pozitív megerősítést.
  (Csodás érzés fájdalom nélkül élni. Finomak az egészséges ételek.)
  (A víztől szebb és tisztább bőröm van. Jól érzem magam a bőrömben.)

  5. Most pedig idd meg a vizet!
  A jótékony információval felruházott folyadék eljut a sejtjeidhez, és a rezgés segítségével kommunikáló sejtek megértik és továbbítják a víz üzenetét. Éppen úgy, mint a homeopátiás gyógyszereknél.
  A vizet lágynak, kellemes ízűnek fogod érezni, és már az első kortytól érzed, hogy jó hatással van szervezetedre.

  6. Figyelj arra, hogy ne tedd elektromos készülék, mikrohullámú sütő, mobiltelefon, számítógép, vagy televízió közelébe. Az elektromos hullámok ugyanis károsan hatnak a szerkezetére.

  7. Másnak is programozhatsz vizet, mert az általad a vízbe juttatott információ rezgése,
  mindenkire jótékony hatással van.     
  https://ezoterikustanacsok.shp.hu/Ezotéria


A 7 legidegesítőbb kérdés, amit egy friss menyasszony kaphat


A záróizmok törvénye


Túlélni a túlé

Letörtem a fogam - gyorssegély a fogorvostól, amit meg kell tenned!


Belső fejlődésünk mágikus

Csirkecombok pityóka á

Szeretet-szerviz - Párkapcsolati Tanácsadó Képz

Szeretnél személyes horoszkópot?

                                             Elérni a lehetetlent: A víz programozásaKi nem szeret a vízen feküdni és becsukott szemmel élvezni a hullámok ringatását? Ki nem szeret gyönyörködni egy csepp vízben, amint végig szalad a pohár oldalán? A víz már a legelső emlékeink között ott van: körül vesz minket édesanyánk pocakjában és nyugtatóan védelmezően hat ránk. Nem véletlen, hogy a víz eleme az, ami oldja az érzelmi blokkjainkat és hatására megnyugszunk - akár isszuk akár fürdünk benne.
 


Földünk kétharmadát víz borítja ugyan úgy a testünk kétharmada is víz. A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információt tárolni, lehet ez akár egy érzelem is. Nem tesz különbséget, építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz” tanúja a környezetének. Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, azaz energia vagyis milyen információ hat rá.
Negatív közegben, ami lehet harag, veszekedés negatív gondolkodás, elmosódott, sötét a kristálykép. Pozitív közegben, ahol boldogság, szeretet érezhető, határozott gyönyörű formákat ad. Két különböző helyről származó víz képe is más. A csodatévő helyek vize megőrzi azt az információt, azt a magas rezgést aminek tanúja volt. A magas rezgés emeli fel az alacsonyat, ezért okozza ezeknek a helyeknek a vize a gyógyulást. Bekerülve a szervezetünkben ez az információ eljut minden sejtünkhöz és „átkódolja” azt. Minden pozitív energia az életigenlést harsogja és minden negatív a széttöredezést. Vérünk 90%-a víz. Ha orvoshoz fordulunk bármilyen problémával - általában először a laborba küldenek minket vérvételre, mert vérünkben van a legtöbb információ rólunk. Már a középkori boszorkányok is vért használtak a szerelmi
varázsláshoz, hogy mágikusan összekössék az embereket.

Az információ, ami kívülről hat ránk, átrezgi egész testünket. Ennél még fontosabb az amit mi gondolunk és érzünk mert él többet gondolunk valamire vagy áraszt el egyfajta érzés, annál jobban beépül sejtjeinkbe. Ezért igyekezzünk pozitív gondolatokat gondolni és szeretettel gondolni magunkra, mert 70% -ban víz vagyunk. Ne felejtsük el, a víz nem ítélkezik - azzá válik, ami hat rá! Ugyanakkor ez egy örömhír is, hiszen akkor tudatosan információt tudunk bevinni saját testünkbe. Bármit hiányolsz magadban, legyen az önbecsülés, béke, szeretet, bőség, boldogság, pénz, egészség… Az információ bevihető.
A módszer rendkívül egyszerű. A víz progamozása: Használj ásványvizet, lehetőleg szénsav menteset. A legegyszerűbb, ha ráírod az üvegre, amit programozni szeretnél,de ha még biztosabb akarsz lenni a dolgodban,helyezd rá a kezed és koncentrálj. Képzeld el, amit szeretnél és érezd is át, mintha már a tiéd lenne, majd a szíveden keresztül sugározd bele ezt az érzést a vízbe. Ezek után nincs más dolgod, mint meginni a vizet. Ezt a programozást ismételheted addig, amíg át nem íródik benned az információ.

A hitetleneknek vagy a kísérletező kedvű embereknek ajánlom a következőt:
Három edényben 1-1 evőkanál rizst lepjünk el 1-1 dl vízzel, az első oldalára írjuk rá szeretlek, a másodikéra írjuk, hogy gyűlöllek és a harmadikra ne írjunk semmit. Az edény falán lévő írásokat, fordítsuk a fal felé, hogy ne is lássuk. Majd két hétig hagyjuk az edényeket. Két hét után nézzük meg, mi történt! Kíváncsian várom a kísérletek eredményét!


https://www.harmonet.hu/ezoteria/56321-elerni-a-lehetetlent:-a-viz-programozasa.html


 


Programozd a vizet fogyókúrára!


A sikeres fogyókúra néha egészen egyszerű dolgokon múlik. Talán épp egy pohár vízen. De lássuk csak: egészen hétköznapi vízről vagy valami másról beszélünk?A víz programozása segítségünkre lehet a felesleges kilóinktól való megszabadulásban.


 Programozás alatt azt értjük, hogy egy adott információt viszünk be azzal a szándékkal, hogy az adott objektumban változás jöjjön létre.


Hirdetés


  


Miért a vizet programozd?


Mert a víz az egyik legjobb információ-hordozó! Nem tudsz annyi programot elhelyezni benne, amennyit fel ne tudna venni vagy tárolni, ráadásul a vizet tudod legegyszerűbben bejuttatni a szervezetedbe. Történetesen, csak meg kell innod! Egészségedre!


 
Hogyan épül fel a víz struktúrája?


 


Az információ meghatározza, hogy a folyamat miként működjön. Az energia pedig mindezt megvalósítja a fizikai síkon. Összerendezi az atomok működését és mozgását, mégpedig az adott információnak megfelelően. A víz az információt nagyon jól felveszi és megőrzi, és szerkezete is e szerint változik meg. Ez a tapasztalati tudás évezredek óta az emberiség birtokában van, ám tudományos bizonyítékokkal csak napjainkban sikerült alátámasztani. Erről olvashatunk Dr. Masaru Emoto könyveiben. Víz és víz között óriási a különbség! Az egészséges vízkristályok képe hatszögletű, szimmetrikus és lenyűgöző szépségű. Ilyenek a még tisztán maradt vizek, a szent források, folyók vizei, a gleccserek és a sarkok több ezeréves hótakarójából felolvasztott vizek. A csapvizek szerkezete és vízstruktúrája katasztrofális. Tulajdonképp, nem is nagyon tudnak létrehozni szerkezetet.


 


A hozzáadott klór, szinte lehetetlenné teszi a szabályos vízkristályok kialakulását. Ez számodra, három szempontból is komoly problémát jelenthet. (Ami igazából az elsődleges lenne és mindent überel az a fizikális test egészségi állapotára kifejtett hatás, de ezt egyelőre hagyjuk.)


 


1. Az élettani folyamatok szervezetedben, kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A sejteken belül is rendezett szerkezetű víz van. Szervezetednek rendkívül sok energiájába kerül, mire a rendezetlen szerkezetű vizet megfelelő struktúrájú vízzé átalakítja.
2. Elsősorban a klór miatt borzasztó rossz hatásfokkal őrződnek meg azok a programjaid, amit a vízhez rögzítesz.
3. A vizekben kimutatható vegyszerek, nehézfémek, mérgek, gyógyszermaradványok a saját rezgésükkel töltik fel a vizet. Ez sem kimondottan előnyös számodra! Ezek a kinézetre is rendkívül ronda kristályképet mutató vezetékes csapvizek, pontosan megmutatják, milyen romboló rezgéseket, energiákat és kóros információkat hordoznak magukban.  


 


A sejtjeid tudnak beszélgetni egymással?


 


Amennyiben a sejteken belüli és a sejtek közötti víz nem azonos frekvenciájú, illetve struktúrájú, akkor megszűnik a sejtek közötti kommunikáció. Dr. Masaru Emototól láttam egy remek szemléltető példát: Megrezegtetett (megszólaltatott) egy hangvillát, mely az "A" hangot, 440 herczen rezegtette. Ha ezt a hangvillát odaközelítette egy ugyan ilyen 440 herczre hangolt hangvillához, akkor ez a hangvilla is átvette a rezgést és elkezdett rezegni, tehát hangot adott ki magából.


https://www.astronet.hu/test-es-lelek/egeszseges-etelek/programozd-a-vizet-fogyokurara-38025


A víz programozható


Biológia órán tanultuk: testük 70 százaléknyi vizet tartalmaz. Amit nem tanultunk: ez a felnőttek ideális átlaga, a babáké 80 körüli, az idős emberek egy részénél jó, ha eléri a 60-at. Meglepő! Képzeljük csak el, ha a tejföl 70 százaléka lenne víz, akkor biztosan visszavinnénk a boltba, mert nem tudjuk rendeltetésszerűen használni. Mégis szilárdabbnak tűnünk, mint ez a tejtermék. Ahogy a tejfölös dobozt lezáró alufólia felpúposodásából lehet következtetni a kedvezőtlen folyamatok elindulására, az ember csomagolásán – a bőrén – is meglátszik, ha nem megfelelő mennyiségű és minőségű a folyadékbevitel. Ha a szervezet elegendő vizet tartalmaz, akkor a bőr rugalmas és sima, a szemek csillognak. Elsősorban a víz szállítja a sejtek működéséhez szükséges anyagokat, de a feleslegesektől is annak segítségével szabadul meg a test.


Fizika órán valamennyien hallottunk a víz szerkezetéről, hogy jégként könnyebb, mint folyékony állapotban. A víz képes - a gravitáció ellenére - felfelé mozogni, ezen tulajdonságát igazolja a források születése.


Amit viszont nem tanultunk egyetlenegy órán sem: a víznek remek a „memóriája".


A japán Masaru Emoto professzor és csapata -25°C-on lefagyasztott vízcsepp-kristályokat mikroszkóp alatt lefényképett. A különböző vízkristályokról készült felvételek bebizonyították, mennyire más formát ölt a forrásvíz, mint a klórozott vezetékes víz. A forrásvíz szép, harmonikus hatszögeket alkotott, míg a klórozott víz szerkezete elmosódott, deformált valami lett. Nem volt képes egységes alakzatot alkotni.


Emoto nem állt meg itt. De nem ám! Különböző zenéket is „meghallgattatott" desztillált vízzel olyan formán, hogy a hangszórók elé tette egy bizonyos ideig a pohárnyi vizet. Az eredmény: lenyűgöző! Szerepelt a repertoárban Csajkovszkij, Vivaldi, Schubert, de a Beatles Yesterday című száma is. A különböző zenék hatására a víz csodálatos kristályformákba rendeződött. Az agresszív haevy metal zene „nem hozta lázba" a vizet, csak töredezett, torz kristályokat tudott produkálni.


Ugyancsak látványos változásokat okoz a víz szerkezetében, ha a természetes víznek pozitív vagy negatív tartalmú szavakat mutatnak, vagy emberek, állatok fotójára helyezik a pohár vizet. Különböző nyelven (többek közt japánul, angolul, magyarul) leírták papírlapokra a szeretet szót. Egy-egy vízzel teli pohár alá helyezték azokat, majd a fenti eljárás szerint lefotózták. Minden nyelven tudott „olvasni" a víz: eltérő, de gyönyörű kristályszerkezetek jöttek létre.


Emoto professzor bebizonyította a homeopátia és a Bach-virágterápia működési mechanizmusát is. Dr. Samuel Hahnemann 200 évvel ezelőtt olyan vízben „hígított" gyógyszereket állított elő, amelyek gyakorlatilag nem tartalmazták a hagyományos értelemben vett hatóanyagot, így érték el a legnagyobb hatásfokot a homeopátiával. A múlt század harmincas éveiben egy angol orvos, Edward Bach forrásvízzel teli nagy üvegtálat helyezett arra a helyre, ahol az a növény nőtt, amelyre szüksége volt. A növényről leszakított virágokat a víz felszínére helyezte, hogy a Nap átsüssön rajtuk. Így a napfény vitte át az információt a vízre - innen ered a Bach-virágterápia.


Ennél egyszerűbben is „programozhatunk" vizet. Azért mondom (írom), mert magam tapasztaltam és tapasztalom nap mint nap. Az egyik közeli ismerősömnek, egy kislánynak hat éves kora óta nőttek az ujjain szemölcsök. Tíz év alatt sok szemölcs nőtt a körömágyak környékén, hogy azokat lehetetlen lett volna a hagyományos módszerekkel eltüntetni. Ráadásul megjelent mind a két kézfejen is. A naponta fogyasztott ásványvizéből programozott vizet készítettem neki - részint energiát adtam át a víznek, részint pedig elképzeltem, hogy eltűnik minden szemölcs, teljesen tiszták a kezek. Egy hónap múlva már gyönyörű volt a keze! Ennek négy éve, s azóta sem jelentkezett semmilyen bőrprobléma a kezén.


Végezetül, a közelgő ünnepek alkalmából, gyönyörködjünk a Happy Christmas, vagyis „Boldog karácsonyt!" kifejezés lenyomatában!


 Ajánlott irodalom


Masaru Emoto: A víz üzenete, A víz gyógyító ereje, A víz rejtett bölcsessége, A víz igazi hatalma, A víz titokzatos élete


Agykontroll ultra


https://www.delmagyar.hu/blog/egyenes_ut/a_viz_programozhato/67/331/
—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12