A víz

2015.10.12 19:49

A víz

Szervezetünk legfontosabb alkotóeleme a víz. A víz elsődleges szerepe a szomjoltáson túl, a  szervezet átmosása. Az emésztőrendszerből felszívódik a véráramba, majd a sejtekbe, ahol  természetes oldószer hatása által tisztítja és továbbítja a lerakódott anyagokat.

A víz jótékony hatásai a szervezetre:

 • Rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, izületeknek

 • Segíti az anyagcserefolymatokat

 • Elszállítja a tápanyagokat a sejtekhez

 • Eltávolítja a salakanyagokat a sejtekből

 • Csökkenti a stresszt

 • Növeli a koncentrációs készséget

 • Erősíti a szívet és vérkeringést

 • Segíti az emésztést

 • Serkenti a veseműködést

Nem mindegy, hogy mennyit iszunk. A vízszükséglet kiszámítása függ a testsúlytól. Testsúlykilónként 30 ml víz. Tehát pl. egy 70 kg súlyú ember vízszükséglete: 70 x 30 = 2100 ml = 2.1 l. A  fizikai munkát végzők, várandósok, szoptatós kismamák,  sportolók nagyobb folyadékmennyiséget igényelnek, valamint nyáridőn fokozottabb mennyiségű víz bevitele javasolt.

Amennyiben a szervezet nem jut a megfelelő mennyiségű folyadékhoz, úgy dehidratáltság léphet fel.

A dehidratáltság tünetei:

 • Fáradékonyság, feszültség

 • Hányinger

 • Szédülés

 • Koncentrációs zavarok

 • Izomgörcs

 • Székrekedés

 • Száraz bőr

 • Sötét színű vizelet

Ne várjuk meg tehát, hogy szomjúságot érezzünk, időben gondoskodjunk a megfelelő mennyiségről. Iktassuk be a napunkba, vigyünk rendszert ivási szokásainkba!

https://pcoseletmod.hu/a-viz/

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12