Kipróbált vízkúra, amely bevált

2015.10.16 18:09

Bámulatos hatással van a bőrre a vízkúra

Bloggerünk már az első 10 nap után is komoly változásokat tapasztalt. De mivel ő a fokozatosság híve, ami nagyon jó dolog, úgy gondolja, hogy lassacskán még több dolog meg fog nála változni. Nézzük, mit tapasztalt 10 nap után!

Nők Lapja Cafe - www.nlcafe.hu

cafeblog/dagadek

Egyre frissebbnek és energikusabbnak érzem magam, főleg reggel. Nem a vekker kelt fel, hanem magamtól ébredek, és ez nagy szó! Én, aki indulhatnék a világ lustája címért, képes vagyok reggel ébresztő nélkül korán kelni! Hihetetlen változás a számomra, főleg ilyen rövid idő alatt!

Jelentős változást vettem észre az arcomon, pontosabban az arcbőrömön. Egyrészt nem szárad ki annyira, mint szokott, nem jelentkeznek a zsíros foltok a T-zónában. És ami a legeslegjobb dolog, csökkentek a szarkalábaim. Na jó, ráncaim a szemem körül.

Csak egyféle krémet használok, mert hosszú ideje ez vált be nálam igazán: egy rózsás arckrém, könnyű állagú, hamar beszívódik. És akkor most megemlíteném, hogy igen, az arckrémem is mintha könnyebben, hamarabb szívódna be a bőrömbe, mint korábban. Szóval a bőrömre extra jó hatással van a kúra.


Mi történt még? A teljes cikket a
Dagi blogon találod!

https://www.nlcafe.hu/eletmod/20140523/vizkura-bor-egeszseg/

 

 

dagi - avagy a nagy vízkúra kísérlet

Vízkúra. Így hívják hivatalosan. Állítólag ettől fogyni lehet. Én pedig úgy döntöttem, kipróbálom, és a tapasztalataimat megosztom ezen a blogon. És persze naplóban vezetem mi mindent eszek össze meg vissza a kúra alatt. A házi kísérletem végére egyértelműen ki fog derülni, valóban alkalmas-e a víz, mint fogyasztószer. Tarts velem, és kövesd nyomon a vízkúra alatt szerzett tapasztalataimat, most már a facebook-on is: https://www.facebook.com/vizkura

Tapasztalataim 10 napos vízkúra távlatából

10 nap

Ennyi ideje csinálom ezt a kúrát, és egyre jobban megy.

Egyre frissebbnek és energikusabbnak érzem magam, főleg reggel. Nem a vekker kelt fel, hanem magamtól ébredek, és ez nagy szó! Én, aki indulhatnék a világ lustája címért, képes vagyok reggel ébresztő nélkül korán kelni! Hihetetlen változás a számomra, főleg ilyen rövid idő alatt!

Jelentős változást vettem észre az arcomon, pontosabban az arcbőrömön. Egyrészt nem szárad ki annyira, mint szokott, nem jelentkeznek a zsíros foltok a T-zónában. És ami a legeslegjobb dolog, csökkentek a szarkalábaim. Na jó, ráncaim a szemem körül. Csak egyféle krémet használok, mert hosszú ideje ez vált be nálam igazán, egy rózsás arckrém, könnyű állagú, hamar beszívódik. És akkor most megemlíteném, hogy igen, az arckrémem is mintha könnyebben, hamarabb szívódna be a bőrömbe, mint korábban. Szóval a bőrömre extra jó hatással van a kúra.

Nem pukkadok. Ami ugye szintén jó hír, hiszen ettől szinte folyamatosan szenvedtem. Alig van olyan étek, ami ne fújna fel, mint egy hordót. És hát kövér vagyok én anélkül is, nem kell még, hogy puffadjak is. És hát erre is bevált a vízkúra! Eddig még csak nyertem vele.

Csökkent az elfogyasztott mennyiség! Na, ez volt ám az igazán meglepő számomra. Ugyanis az első napokban rendre degeszre ettem magam, mint ahogy szoktam. Csakhogy most a szó szoros értelmében rosszul lettem tőle, tehát visszább kellett vennem a mennyiségből! Nem. Nem annyit eszem, mint egy veréb, de nem is pakolom tele magam. A víz hatására mintha telítődne a gyomrom. Nem mondom, hogy lényegesen kevesebbet eszem, de ténylegesen kevesebb fér belém. Ha mástól nem is, már ettől is kell, hogy lemenjen rólam pár kiló.

És hát van miből lemennie. Mérlegre egyenlőre tudatosan nem állok. Nem tudom, meddig bírom, de szeretném kivárni az 1 hónapot, mire megmérem magam. Nem várok csodát. Nem 1-2 hónapra tervezem a kilóim ledobását, hanem hosszú távra. Az, ami feljött rám az évek alatt, nyilván nem fog lemenni 1-2 hónap alatt. De 1 év már kellő idő ahhoz, hogy látványos eredményt érjek el. Feltéve, ha működik a vízkúra. Mert hogy erre keresem igazából a választ. Működik-e?

 

 https://dagadek.cafeblog.hu/2014/05/21/tapasztalataim-10-napos-vizkura-tavlatabol/

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12