Kristályok

2015.10.19 18:48

        GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYOKRÓL RÖVIDEN!

Achát:

Ereje összhangba hozza a pozitív és negatív erőket, enyhülést ad, nyugtató hatású. Erősíti az önbizalmat, táplálja a szeretetet, bátorságot ad az újrakezdéshez. Elnyeli a negatív energiákat, jó hatással van a szívre. Fajtái: kék achát, zöld achát, rózsaszín achát, bostwanai achát, kék csipkeachát, tűzachát, mohaachát, mokkaachát, szemachát.

 

Akvamarin:

A bátorság köve. Nyugtat, csökkenti a stresszt, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt, jó a torokfájásra, a pajzsmirigy problémára, szabályozza a hormonokat. Harmóniát teremt, összehangolja a csakraműködést.
Színe: zöldeskék

  

Amazonit:

A termékenység köve. Segíti a szeretetteljes kommunikációt, mivel jó hatással van a szív- és torokcsakrára. Eloszlatja a negatív energiákat, elnyeli a káros sugárzásokat, helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat. Oldja az idegrendszeren belüli blokkokat és az izomgörcsöt. Hasznos a csontritkulásra, kalciumhiányra és az ebből adódó betegségekre.
Színe: kék, zöld

 

Ametiszt:

A spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat és az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban, az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.
Színe: bíbortól a levendulaszínig

 

Aventurin:

A boldogulás köve. Nagyon pozitív kő.  Csökkenti a koleszterin szintet, egyensúlyban tartja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Serkenti az anyagcserét, csökkenti az allergiás tüneteket. Elixírként gyógyítja a bőrproblémákat.
Színe: zöld, kék, vörös, őszibarack színű

 

Borostyán:

Az életerő köve. Nem kristály, hanem fagyanta, mely megszilárdult és megkövült. Erőteljes gyógyító és tisztító hatású. A negatív energiákat átalakítja pozitív erőkké, amelyek serkentik a szervezet öngyógyító hatását. Összekapcsol a magasabb spirituális világgal. Stabilitást hoz az életbe, elűzi a depresszióra való hajlamot. Elősegíti a pozitív gondolkodást, életerővel látja el a testet, kivonja a  betegséget a testből. Támogatja a gyomrot, a lépet, a vesét, a májat és az epehólyagot, enyhíti az ízületi problémákat. Természetes ’antibiotikum’.
Színe: aranybarna, sárga

 

Bronzit:

A nyugalom köve. Oldja a stresszt, a belső feszültséget, belső nyugalmat ad, növeli a tetterőt. Megőrzi a józan gondolkodást, a kontrollt. Erősíti az idegeket, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, erős  kimerültség esetén segíti a jó pihenést.
Színe: barna arany csillogással

 

 

Citrin:

Auravédelmező kő. Hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza, energiát ad. Sosem kell tisztítani. Tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket és összehangolja azokat a fizikaival. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a  vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet, erősíti az idegeket. Kiváló a székrekedésre és a cellulitiszre.
Színe: sárgától a sárgásbarnáig

 

Csaroit:

Az átalakulás köve. Lélekkő, mely legyőzi a félelmet. A kimerült testet energiával tölti fel, szabályozza a vérnyomást, jó hatással van a szemre, a májra,  a hasnyálmirigyre, a szívre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, enyhíti a görcsöket, fájdalomcsillapító. Nyugodt álmot biztosít. Segít az autizmusban és a depresszióban. Megteremti a koronacsakra egyensúlyát.
Színe: lila

 

Fantomkvarc:

Szellemkristály. Az univerzális tudatot jelképezi. Serkenti a bolygó gyógyulását, az emberekben feléleszti a gyógyító képességeket. Ezért összekapcsol egy spirituális vezetővel. Segít hozzáférni az Akasa Krónikához.
Színe: ametiszt fantom, füst fantom

 

 

Fluorit:

Erős védelmező kő. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, megkönnyíti a gyors gondolkodást, a tanulás kitűnő segítője. Megjavítja a károsodott DNS-eseket, hatásos a vírusokkal szemben (elixírként), gyógyítja a légutakat, a fekélyeket, a bőr betegségeit, a megfázást, az arcüreggyulladást, fájdalomcsillapító. Marokkőként erős nyugtató.
Színe: színtelen, kék, zöld, bíbor, sárga

 

Füstkvarc:

Földelő kő. Emeli a rezgéseket, védelmet nyújt, oldja a stresszt, csillapítja a félelmet, segíti a depressziót, növeli a férfiasságot, tisztítja a gyökércsakrát, enyhíti a rémálmokat. Főleg has, csípő és a lábak betegségeire hatásos, enyhíti a fájdalmat, oldja a görcsöket.
Színe: barnástól feketés árnyalatig

 

Gagát:

Talizmán kő. Nem igazi ásvány, megkövült fából képződött. Elvonja a negatív energiákat, csillapítja a félelmeket. Óv a betegségekkel szemben. Aki ehhez a kőhöz vonzódik az „öreg lélek”. Támogatja a spirituális megvilágosodást. Stabilizálja a pénzügyi helyzetet, védi az üzleti ügyeket (gazdagság sarokba ajánlott tenni). Serkenti a kundalinienergia felemelkedését. Kiváló menstruációs görcsökre, mirigyduzzanatokra.
Színe:  fekete

 

Gránát:

A segítség köve. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, tisztítja a vért, a szívet, a tüdőt, megújítja a DNS-t. Életenergiával tölt fel.
Színe: vörös, zöld, sárga, barna, fekete

 

 

Hegyikristály:

A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.
Színe: színtelen

 

Heliotróp:

Vérkő. Nevéből eredően vértisztító és erős gyógyító. Misztikus és mágikus tulajdonságai vannak. Bátorságot ad, gyorsítja a nyirokáramlást, az anyagcsere-folyamatokat, újjáéleszt, méregteleníti a májat, a  beleket, a veséket, a lépet és az epét, szabályozza a véráramlását, segíti a keringést. Semlegesíti a  gyomorsav-túltengést. Eltávolítja a mérgeket, kijavítja a génhibákat, összezsugorítja a daganatokat.
Színe:vörös-zöld

 

Holdkő:

Az új kezdetek köve. Erősen kötődik a Holdhoz. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést, az empátiát,  a tisztánlátást és az extraszensz képességeket. Segíti az emésztő- és a szaporítószervek működését, csökkenti a méreganyagokat a szervezetben, harmonizálja a menstruációs problémákat, hatékony a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.
Színe: fehér, krémszínű, sárga

 

Hópehely obszidián:

A tisztaság köve. Nyugtat, csillapít, kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet. Jótékonyan hat az erekre, javítja a keringést, elixírje jó a szemre és a  bőrre.
Színe: fekete és fehér foltos

 

 

Howlit:

Nyugtató kő. Kiváló álmatlanság ellen párna alá téve, vagy elixírként. Segít a testen kívüli utazásoknál, az előző életekhez való eljutásnál. Türelemre tanít. Zsírégető hatású. Egyensúlyban tartja a kalciumszintet.
Színe: fehér, zöld (jól festhető, gyakran színezik)

 

 

Jade:

A tisztaság köve. Jó a szívcsakrára, növeli és táplálja a szeretetet, védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat, vonzza a szerencsét és a barátságot, növeli az önállóságot. Jó hatású a vesékre, méregtelenít, gyógyítja a műtéti sebeket, fokozza a termékenységet, segít a szülésnél, egyensúlyban tartja a sav-lúg arányt.
Színe: zöld, narancssárga, barna, kék, kékeszöld, vörös, levendulakék

 

Jáspis:

Gondoskodó kő.  Minden szempontból egységessé tesz, összehangolja a csakrákat, segíti asámáni utazásokat, gondoskodik a védelemről, elnyeli a negatív energiát, egyensúlyban tartja a jin és a jang energiákat. Támogatja a keringést, az emésztő- és ivarszerveket.
Színe: vörös, barna, sárga, zöld, kék

                                 mokkajáspis            dalmatajáspis

 

Karneol:

Stabilizáló kő. Más köveket is meg tud tisztítani.. Televan életerővel, serkenti az anyagcserét, hat a női szaporítószervekre, növeli a termékenységet, csökkenti a frigiditást és az impotenciát, gyógyítja a kismedence problémáit, a reumát, az idegzsábát, a depressziót, a veséket, javítja a vérellátást.
Színe: vörös, narancssárga

 

 

Kianit:

A szónokok köve. Nyugtat, közvetítője a magas rezgésű energiáknak, lélekkísérőkkel áll kapcsolatban. Gyógyító álmokat hoz, segíti a halálon keresztüli átalakulást. Összehangolja a csakrákat, tisztítja az energiatestet. Oldja a félelmeket és a blokkokat. Kiválóan hat a pajzsmirigyre, a mellékpajzsmirigyre, a mellékvesére, az agyra. Természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a vérnyomást, megszabadít a felesleges súlytól.
Színe: kékesfehér, zöld, fekete

 

Kiasztolit (keresztkő):

Az erőteljes védelem köve. A rosszindulat és az átok távoltartására használatos. Szétoszlatja a negatív gondolatokat, kaput nyit a rejtélyek világába. Segíti a halál utáni átmenetet. Csökkenti a lázat, megállítja a vérzést, serkenti a tejelválasztást szoptató anyáknál, helyreállítja a kromoszómák károsodását, idegerősítő.
Színe: barnásszürke, vörösesbarna

 

 

Labradorit:

Az ezoterikus tudás köve. Fényhozó kő. Erős védelmező, erősíti a tudatot, megelőzi az energiaszivárgást, megvéd a negatív energiákkal szemben.
Jó hatással  van a szemre, az agy rendellenességeire, a menstruációs feszültségre, csökkenti a vérnyomást. Képes néhány másodperc alatt letisztítani az aurát, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, letisztítja a többi követ is.
Színe: szürkéstől a feketéig, kékkel, sárgával színezve (ritka a fehér labradorit)

 

Lapis lazuli:

A harmónia köve.  Oldja a stresszt, növeli az extraszensz képességeket. Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést.
Színe: sötétkék, arannyal foltokkal

 

 

Malachit:

A szülésznők köve. Erős védelmező kő, de óvatosan kell  vele bánni, mert mérgező,  ha porát vagy elixírjét belsőleg használjuk. Nagyon erős védelmező kő, elnyel minden negatív sugárzást (röntgent is), elektroszmogot. Minden otthonban lenni kell egy ilyen kőnek. Az új évezred egyik legfontosabb gyógyító köve lesz. Rendkívül sokoldalú gyógyító kő. Főleg hat a görcsökre, a menstruációs görcsökre is, megkönnyíti a szülést, együtt rezeg a női ivarszervekkel. Csökkenti a vérnyomást, az ízületi gyulladást, a cukorbetegséget, a savasodást, gyógyítja  a daganatokat, a hasnyálmirigyet, a mellékpajzsmirigyet,  az asztmát, erősíti az immunrendszert,  méregtelenítő hatású.
Színe: zöld

 

Magnetit:

A mágnesesség köve. Alkalmazható mágnesterápiaként, földelő kő. A magnetit vonz és taszít, energiával tölt fel és nyugtat. Összehangolja a csakrákat. Megkönnyíti a telepátiát és a vizualizációt. Vonzza a szerelmet. Energiával lát el, jó az asztmára, a vérre, a keringési rendszerre, a bőrre és  a hajra, gyulladáscsökkentő hatása van, oldja a görcsöket.
Színe: fekete

 

Magnezit:

Agyra ható kő. Az agyra hasonlító kőnek magas magnézium tartalma van. Nyugtató hatással van az elmére, a két agyfélteke között harmóniát teremt. A harmadik szemre helyezve segíti a vizualizációt. Hasznos a feltétel nélküli szeretet gyakorlásában. Méregtelenít és semlegesíti a testszagot, görcsoldó, izomlazító, hat a menstruációs – gyomor – bél – és ér görcseire. Csökkenti a koleszterin szintet, megakadályozza az érelmeszesedést és a szívtáji szorító fájdalmakat.
Színe: fehér, szürke

 

Mohaachát:

A felszabadulás köve. Megszabadít a nyomástól és a terhektől. Jó hatással van a szívre és a szívcsakrára, segíti a májat, az epét, a gyomrot és a hasnyálmirigy problémákat, csillapítja a lázat, tisztítja a szöveteket és a nyirokrendszert. Tudatossá tesz, javítja a kommunikációt. Kiegyenlíti a jin és a jang energiákat.
Színe: zöld, fehér

 

 

Obszidián:

A védelem köve. Olyan erős védelmet nyújt, mint a páncél. Rendkívül gyorsan és nagy erővel fejti ki hatásait, óvatosan kell  vele bánni. Blokkolja a geopatikus stresszt. Elnyeli a negatív spirituális hatásokat. Jótékony hatással van az érzelmi és a fizikai emésztésre. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat és a feszültséget. Oldja a  görcsöket, enyhíti a fájdalmat,  csillapítja a lázat, az ízületi gyulladást, használható megnagyobbodott prosztata betegség esetén is.
Színe: fekete, kék, zöld, vörös, ezüst, szivárvány

 

Olivin:

A függetlenség köve. Védelmező kő, kiegyensúlyozottá tesz, fejleszti a koncentrációs készséget, szabályozza az anyagcserét és a  belső szervek összhangját, segíti a testidegen anyagok kilökődését, tisztítja a májat és az epét. Segít az újrakezdésben.
Színe: zöld, zöldes barna

 

Opál:

A láthatatlanság köve. Az élni akarás köve. Finom a rezgése, érzékeny kő. Segít az extraszensz és misztikus képességek felélesztésében. Védelmet nyújt, ha megfelelően van programozva. A szerelemmel, a szenvedéllyel, a vággyal és az erotikával hozzák összefüggésbe. Csábító kő, felszabadítja a gátlásokat. Gyógyítja a Parkinson-kórt, a lázat, tisztítja a  vesét és a vért, szabályozza az inzulintermelést, megkönnyíti a szülést, csillapítja a menstruációs problémákat (a sötét színek).
Színe: fehér, rózsaszín, fekete, kék, sárga, vörös, narancsos

 

Ónix:

A titoktartás  köve. Előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe. Fokozza az életerőt. Megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Ez a tulajdonsága hasznos a lelki traumák oldására. Kézben tartva  alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására.
Színe: fekete, szürke, fehér, kék

 

 

Pirit:

A Nap köve. Segít nevetni magunkon, megszabadít a boldogtalanságtól, fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a menstruációs panaszokat, erősen védelmez mások negatív gondolataitól, erős fáradtság esetén a rossz energiaáramlatoktól. Vasat tartalmaz.
Színe: arany

 

 

Prehnit:

A feltétel nélküli szeretet köve. Gyógyítja a gyógyítókat. Spirituális és földön kívüli lényekkel teremt összeköttetést, erősíti a belső látást. Az isteni energiák védelmező pajzsával borítja be az aurát. Kristályrács készítéséhez elengedhetetlen a használata. Hat a hiperaktív gyerekekre, gyógyítja a  vesét, a húgyhólyagot, a vállakat, a mellkast, a tüdőt, a köszvényt és a vér betegségeket, stabilizálja a daganatos beteg állapotát.
Színe: zöld, sárga, fehér, barna

 

Riolit:

A változás köve. Életre kelti a lehetőségeket, előmozdítja és beteljesíti a változást. Erősíti a testet, lelket, szellemet. Hasznos az immunrendszerre, az erekre, kiütésekre, bőrbetegségekre, fertőzésekre. Eloszlatja a vesekövet.
Színe: fehér, zöld, világosszürke, vörös foltos

 

 

Rodonit:

Elsősegélynyújtó kő. Gyógyítja az érzelmi sokkot és a pánikot. Mindennek megmutatja a két oldalát. Sebgyógyító, enyhíti a rovarcsípéseket, fokozza a termékenységet, csökkenti a tüdőtágulást, az ízületi gyulladást, az autoimmun betegségeket, a sclerosis multiplexet. Bevonzza a lélektársat.
Színe: rózsaszín vagy vörös

 

 

Rózsakvarc:

A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet.
Színe: rózsaszín

 

 

Rubin:

Az életerő köve.  Jól hat az energiákra, az életerőre, kiegyensúlyozottságot biztosít. Serkenti a szívcsakrát , egyensúlyban tartja a szívet. A boldogság követésére bátorít. Elősegíti a bőséget, segít megtartani a gazdagságot és a szenvedélyt.  Átalakítja a haragot, eltávolít mindent az utunkból, ami negatív.
Színe: vörös

 

 

Smaragd:

A végtelen türelem köve. Erősíti az életkedvet, a családi boldogságot, az összhangot, a feltétel nélküli szeretetet. Egyensúlyban tartja a párkapcsolatot, megnyitja a szívcsakrát. Gyógyítja az arcüreget, a tüdőt, a szívet, a gerincoszlopot, az izmokat, a szemet, méregteleníti a májat, csökkenti a cukorbetegséget. Kiűzi a mérget a szervezetből, és segíti a rosszindulatú betegségek gyógyulását.
Színe: zöld

 

 

Sugilit:

A spirituális szeretet köve. A bíbor sugár energiáját hozza el a Földre. Megnyitja és összehangolja a csakrákat a szeretet és bölcsesség szabad áramlása céljából. Elkísér az előző életekbe. Óvja a lelket a traumától, a sokktól. Lehetővé teszi, hogy fényt és szeretetet vigyünk a legsötétebb helyzetekbe is.  Hasznos az autisták számára, jó hatással van a daganatos betegekre, fájdalomcsillapító, gyógyító hatású energiákat közvetít.
Színe:  bíbor, ibolyalila-rózsaszín

 

Szelenit:

A békesség köve. Ősi kő. Megnyitja a koronacsakrát, biztosítja a tiszta tudatot, elérhetővé teszi az angyali tudatot. Békességet nyújt, fokozza a telepátiás képességeket kézben tartva.  Használatos védelmet nyújtó kristályrács készítésére. Legerősebben hordozza magában az új rezgést a Földön. Véd az epilepsziás rohamoktól, kitűnő hatású szoptatáshoz és gyermekgondozáshoz.
Színe: tiszta fehér, narancssárga, kék, barna, zöld

 

Szemachát:

A siker köve.  Erősíti a kommunikációt, segíti az üzleti tárgyalások, megbeszélések, vizsgák eredményességét. Sikert hoz minden területen, magabiztosságot ad és önbecsülést. Segíti a tisztánlátást fizikai és lelki szinten, erősíti a szemet. Kivezeti a negatív energiákat az aurából. Jobb kézen viselve hat.
Színe: fekete, szürke, fehér

 

 

Szerpentin:

Földelő kő. Tisztítja a csakrákat, serkenti a koronacsakrát, megnyitja az extraszensz képességeket, segít megérteni az élet spirituális lényegét. Elősegíti az előző életek emlékezetének visszanyerését. Rendkívül  hatásosan tisztítja, méregteleníti a testet és a vért. Használata a hosszú életet biztosítja.
Színe: vörös-zöld, barna-vörös, barna-sárga, fekete-zöld 

Szodalit:

Az egyensúly köve. Nyugtatja az elmét, megszünteti a szellemi zűrzavart.  A magasabb rendű tudatból a fizikai szintre hozza az információt. Segíti a tobozmirigy működését, javítja a harmadik szemet. Igazságérzetre nevel. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert, gyógyítja a torkot, a hangszálakat, a gégét, csökkenti a lázat,  a magas vérnyomást. Érzelmi egyensúlyt biztosít. Elűzi a félelmet, a fóbiát, a bűntudatot, enyhíti a pánikrohamokat.
Színe: kék

 

Tigrisszem:

Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával. Kiegyensúlyozza az alsó csakrákat, serkenti a kundalini energia emelkedését.  Egyensúlyba hozza a jin és a jang energiákat. Csökkenti a depressziót, jókedvre derít. Jótékonyan hat a szemre, fejleszti a sötétben való látást.
Színe: barna-sárga

 

Turmalin:

Sámánkő. Szorosan kapcsolódik  a tündérvilág energiáihoz. Megtisztítja és kiegyensúlyozza a csakrákat és az aurát, védőburkot képez a test körül. Elősegíti az önbizalmat, önmagunk és mások megértését, enyhíti a félelmet. A negatív gondolkodásmintákat pozitívvá alakítja. Hatásos a daganatos betegségekben.
Színe: fekete, barna, zöld, rózsaszín, vörös, sárga, kék, görögdinnyeszínű, kék-zöld

Türkiz:

Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő.  Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító  hatású.
Színe: türkiz, zöld vagy kék

 

Tűzachát:

Erős védelmező kő. Védőpajzsot épít a test köré, visszafordítja az ártó szándékot, még a sajátunkét is. Gyógyítja a gyomrot, az endokrinrendszert, a keringési zavarokat, erősíti a belső látást, életerővel tölti fel a testet, aktiválja a gyökércsakrát. Hosszú időn át viselhető.
Színe: barnásvörös, narancssárga, kék

 

Csakra kövek:

1. sz. csakra → vörös színű kövek   >>   vörös jáspis, tűzachát, gránát, korall
2. sz. csakra → narancs színű kövek   >>  karneol, tűzachát
3. sz. csakra → sárga színű kövek   >>   citrin, tigrisszem, borostyán, nappirit
4. sz. csakra → zöld színű kövek és a rózsakvarc   >>   rózsakvarc, mohaachát, aventurin
(sok kő használható)
5. sz. csakra → kék színű kövek   >>   világoskék kalcedon, türkiz kékes árnyalatában
6. sz. csakra → sötétkék színű kövek   >>   szodalit, lapis lazuli (sok kő használható)
7. sz. csakra → lila színű kövek   >>   ametiszt, sugilit, lepidolit, charoit, lila fluorit

 

Macskaszem – Sólyomszem – Tigrisszem:

Együtt használva felerősítik egymás tulajdonságait.
Macskaszem → megteremtem (szerencse és pénzhozó)
Sólyomszem → megmutatom
Tigrisszem → megvédem
Jobb kézen ajánlott viselni. Akkor segít, ha viseljük.

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12