Napi 8 pohár víz

2015.10.16 18:01

Napi 8 pohár víz

8 pohárnyi vízmennyiséget kell magunkhoz venni. A PCOS-ben különösen fontos szerepe van a víznek. A megfelelő mennyiségű víz kiegyensúlyozza a szervezetet. A tápanyagokat megfelelő helyre juttatja, salakanyagokat oldja és eltávolítja, a májat, vesét átmossa. A sejtek tisztulásával a méreganyagok távoznak, ezáltal beindul a zsírbontó hatása is. Különösen fontos, a Metformin szedése alatt, hogy a vesében és májban a méreganyagok ne raktározódhassanak el. A fogyásban is segítségünkre lehet: ha úgy érzed, éhes vagy, de még nem jött el a következő étkezés ideje, igyál meg egy pohár vizet, ez teltségérzetet okoz, és közben hidratál.

Szoktasd rá magad az ivásra! Tapasztalatom szerint egyáltalán nem könnyű ennyit innunk. Ezért tudatosan kell felépíteni, odafigyelni rá. A legfontosabb, hogy ne akkor igyunk csak, amikor már konkrét szomjúságot érzünk. Előzzük meg! A napi 8 pohárnyi vízmennyiséget pedig ne egyszerre akarjuk letudni, mert úgy semmi pozitív hatása nem lesz, átzubog rajtunk, ráadásul a szervezetet is jól lesokkoljuk vele.

Tippek a vízivásra:

  • Felkelés után, éhgyomorra igyál meg egy pohár vizet

  • Étkezés előtt kb negyed órával igyál meg egy pohár vizet

  • Legyen a kezed ügyében mindig egy üveg vagy kancsó víz, iszogass

  • Vigyél magaddal egy üveg vizet, akárhová mész. Legyen egy szép üveged,

  • Állítsd be a telefonod, hogy időközönként jelezzen, hogy innod kell

  • Dobd fel a vizet egy kis mentával, vagy citrommal, esetleg jéggel

  • Ha netán gyümölcslevet innál, adj hozzá vizet

  • Ha mást innál, mint vizet, akkor zöld teát, vagy gyógyteát igyál inkább

Okostelefonokra már lehet letölteni alkalmazást, hogy jelezzen, mikor inni kell. Nézd meg pl. ezt.

Szerezz be, vagy csinálj magadnak egy üveget vagy kulacsot, amit mindig magaddal vihetsz, hogy ne felejts el inni.

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12