Vízkúra!

2015.12.14 17:12

Szerző: MentaTrend

Az ősi japán gyógymód nagy előnye, hogy olcsó és bárki számára kivitelezhető. A vízkúra állítólag szinte csodaszer, és aki elkezdi, annak nincs más dolga, mint bizonyos rendszer szerint naponta négy és fél liter vizet meginnia.

Ezért hasznos

A víz nem csak kívülről, belülről is tisztít, különösen a bélrendszer átmosásában segít. Ez pedig lehetővé teszi, hogy rengeteg olyan betegségtől megszabaduljunk, ami korral, de legfőképpen az egészségtelen életmóddal jár. Ilyen például a magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi problémák, túlsúly vagy a székrekedés. A megivott tiszta víz az egész szervezetet felfrissíti. A kúra alatt ráadásul semmilyen élelmiszer fogyasztása nem tilos, azt és annyit ehetünk, amit és amennyit kívánunk. A trükk az, hogy ekkora vízmennyiség bevitele mellett az étvágyunk automatikusan csökken, ráadásul elkezdjük kívánni az egészségesebb ételeket.

Így csináld!

Még reggeli előtt, teljesen éhgyomorra igyál meg 1- másfél liter vizet, lehetőleg egyszerre. Utána egy teljes órán keresztül ne egyél, ne igyál sem kávét, sem üdítőt, sem teát. Ha nem tudod egyszerre meginni a szükséges vízmennyiséget, folyamatosan emeld az adagot fél literről indulva, amíg el nem éred a szükséges mennyiséget.

Ettől fogva két óránként igyál meg 3 dl vizet, az étkezések előtt duplázz, vagyis hajts le 6 dl vizet. Ügyelj arra, hogy minden másfél liter után tégy egy pohárnyi vízhez egy kávéskanál sót.

Ha nem sok a savad, csavarhatsz némi citromlevet a natúr vízbe, természetesen friss citromból, nem pedig a palackozott nedűből.

Milyen vizet igyunk és meddig?

Lehet ásványvíz vagy tisztított csapvíz is. A lényeg, hogy fogyasztás előtt forrald fel és hűtsd le a vizet. A hatás fokozása érdekében a reggeli, éhgyomorra bevitt mennyiséget ihatod langyosítva.

A kúrát minimum négy hétig csináld, de még jobb, ha két, esetleg három hónapig folytatod. Meglátod, ha a szervezeted hozzászokik a nagyobb mennyiségű folyadék beviteléhez, már kívánni fogod a vízivást.

Amint látod, a vízkúra pofon egyszerű, akár már holnap elkezdheted!

mentatrend.hu

 

 

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12