Vízzel való gyógyítás – mese vagy valóság?

2016.01.25 19:21

Vízzel való gyógyítás – mese vagy valóság?

Hihetetlen, de csupán a víz (speciálisan kezelt vízről van szó!) helyes fogyasztása révén eredményesen kezelhetők olyan betegségek, mint a magas és alacsony vérnyomás, számos bőrbetegség, magas koleszterin szint, inkontinencia, stb. Speciálisan kezelt, úgy nevezett strukturált vízről van szó. Olyan vízről, amelyik egyszerre hidratálja, és a különböző kórokozóktól tisztítja, detoxikálja a szervezetet.
Orosz tudósok különleges eljárással létrehoztak egy olyan víz alátétet, melynek segítségével speciális, gyógyhatású víz készíthető. Ezzel a vízzel lehetővé válik, hogy bárki otthon kezelhet egy sor krónikus betegséget. A terápiának nemcsak gyógyító, hanem óriási prevenciós hatása is van, és nagy szerepe lehet a lakosság egészségének megőrzésében. Hamarosan Magyarországon is kapható lesz ez az eszköz.

Mi a terápia lényege?

Közismert, hogy a szervezetünk több mint 80%-ban vízből áll.

Ma az emberiség számára különösen fontos a vízminőség kérdése.

Amikor az ivóvíz minőségéről beszélünk, általában ennek bakteriális és toxikus anyag tartalmát értjük. Ezen káros anyagok eltávolítását ma már elég hatékonyan oldják meg különböző víz tisztítók segítségével.

A víz minőségének másik fontos aspektusa – a víz kristályos szerkezete. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a víz nem csupán a H2O molekulák halmazából áll, hanem vízkristályokba, úgy nevezett klaszterokba rendezett. A víz minősége a klaszterek szerkezetétől függ elsősorban. Minél több stabil szerkezetű kristály van az adott mennyiségű vízben, annál jobb annak minősége. Fontos, hogy a stabil klaszterek mennyisége min. 60% legyen, ekkor beszélhetünk harmonikusan strukturált vízről. Példaként említeném, hogy a csapvíz legjobb esetben is csak 40%-ban strukturált, és 60%-ban más, instabil asszociátokból áll.

A víz struktúrájának rombolását elsősorban az erős ipari és háztartási elektromágneses mezők (számítógép, televízió, mikró, hűtőszekrény, stb.), a diszharmonikus zene, a káromkodás és negatív érzelmek, negatív gondolatok okozzák.

Maszaru Emoto, japán professzor könyvében ’’A víz csodálatos bölcsessége’’ találhatók elektronikus mikroszkóppal készült különböző módon ’’kezelt’’ víz alakzatok fényképei.

Ezeken a fotókon világosan látható, milyen romboló hatással vannak a víz klaszteres szerkezetére a negatív érzelmek, diszharmonikus zene, káromkodás, stb. Ennek az ellenkezője – szeretet, hála, harmónia, klasszikus zene gyönyörű kristály szerkezeteket hoz létre.

A negatív érzelmek – düh, harag, irigység rombolják a víz klaszteres szerkezetét nem csak a környezetünkben, hanem a szervezetünkben is! Ezért betegség esetén nemcsak a fizikai tüneteket kell kezelni, hanem nagyon fontos megteremteni a lelki békét, harmóniát, meg kell bocsátani az ellenségünknek, ami elsősorban számunkra fontos!

A Bibliában van :’’Szeresd a felebarátodat!’’. Nem azért, mert ő egy nagyon jó ember, hanem magad miatt! Mert, ha a szíved tele van haraggal, gyűlölettel magadat betegíted meg! Mert olyan lesz a szervezetedben lévő víz, amelyik nem tudja ellátni a fiziológiai feladatát.

Hatvani Galina
hatvani.galina@gmail.com
www.hatvaniegeszsegkozpont.hu

 

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12