Vízzel való gyógyítás!

2016.03.09 19:32

Vízzel való gyógyítás

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a szervezetünkben a fiziológiai folyamatok a klaszterekben rendezett, úgy nevezett strukturált víz segítségével mennek végbe, a szervezet először a sima vizet nagy energia ráfordítással strukturált vízzé alakítja át.

Egy ilyen átalakításhoz sok energiára van szükség, és ez gyengíti az életenergiát, hozzájárul a korai öregedéshez.Az erősen strukturált víz tulajdonságai elképesztőek, benne nem szaporodnak a baktériumok, nem kristályosodnak a sók, a toxinok inaktívakká válnak. Csak egy példa – a klór egyes organikus vegyületei úgy nevezet dioxinok, rendkívül mérgező hatással rendelkeznek (70 ezerszer toxikusabbak mint a cián kálium), ennek a felezési ideje 6-13 év. Ezek a vegyületek különböző ételekkel kerülnek szervezetünkbe és ezeket a test zsírszövetekben tárolja. Azért veszélyesek, mert elpusztítják a szervezetünk életfontosságú bioaktív anyagait – enzimeket, hormonokat, vitaminokat. Bizonyítást nyert, hogy az ivóvíz strukturálása után a dioxinok tartalma 45 %-kal csökken.

Most már érthető miért nagyon fontos, hogy az ivóvizünk nemcsak kémiai értelemben legyen tiszta, hanem szerkezetét tekintve is strukturált legyen.
A fentiek alapján, ha a szervezetünk csak a strukturál víz segítségével képes egészségesen működni, érthető, hogy a sejtjeink állandóan strukturált vízhiányban szenvednek, a szervezetünk dehidratálódik, kiszárad. Ennek következtében besűrűsödik a vér, megnő a trombózis veszélye, kialakul a magas vérnyomás, romlik a sejtek oxigén és tápanyag ellátása, a vér immunsejtjei lelassulnak, gyengül az immunrendszerünk, éheznek a sejtek, az anyagcsere melléktermékei felhalmozódnak a sejtközi állányban, a szervezet megbetegszik. A tudományos kutatások kimutatták, hogy csak a strukturált víz képes ellátni a szervezetet folyadékkal.

A strukturált víz könnyen készíthető el tisztított vízből, akár egy irodában a tiszta víz (clear water) palackokra rögzítve a speciális lemezt. 20 perces kezelés után kész a gyógyvíz. Az ilyen víz hosszú időn keresztül megtartja rendezett szerkezetét. Jövőben a betegségek megelőzésében nagy szerepe lehet a strukturált gyógyvíznek.

Hatvani Galina

www.hatvaniegeszsegkozpont.hu

—————

Vissza


Elérhetőség

A víz hatalma


Az élet vize 

MÁTRA GYÖNGYE   a gyógyító forrásvíz

A víz elsődleges forrása minden életnek.

A test olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a bennünk áramló folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk több mint 70%-a víz, épp úgy, ahogy aföldünk is több mint 70%-ban vízből áll. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, de nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik.A környezet energiája, rezgése is képes megváltoztatni a víz szerkezetét. Tudósok által is bizonyított tény, hogy a víz olyan információkat is képes felvenni, tárolni és leadni, mellyel üzenhetünk testünk legkisebb sejtjének is.A víz szervezetünkre gyakorolt hatása, a benne rejlő információtól függ. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal,amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk ilyenkor a szervezetünket felépítő, alkotó vízbe? Sokan végig sem gondoljuk, hogy betegségünk elsődleges oka bizony abból adódik, hogy olyan információ kerül szervezetünkbe - sokszor tudattalanul-, ami elősegíti a leépülést.Hogyan lehet ezen változtatni? Csakis a pozitív információ bevitelével. Ebben nyújt segítséget a 120 m mélyről feltörő                         MÁTRA GYÖNGYE forrásvíz.Mitől különleges ez a víz? Attól, hogy nem tartalmaz semmiféle fölösleges szennyeződést, és  szeretet energiával van feltöltve. A szeretet energia az emberi élet alapeleme. Kisérletek bizonyították, hogy azok a csecsemők, akik nem kapták meg a számukra megfelelő mennyiségű szeretetet az édesanyjuktól, azok sok esetben nem kívánnak tovább élni. ( Lásd. megmagyarázhatatlan hirtelen cscsemő halálozások.) Azok a fenőttek, akik nem kapják meg a megfelelő szeretetdózist szintén megbetegszenek, (depressziósak lesznek), és egy idő után, már nem kívánnak élni. Ez a csodálatos  forrásvíz, mely nem csak jóízű,de szeretetenergiával feltöltött, segít helyreállítani szervezetünk egyensúlyát. A kút nyolc csapja az ősi próféciák leírása szerint, az égtályaknak megfelelően vannak tályolva. Így gyűjtik be a Világ erejét. Szinte érezhető a 8 féle Víz ízén is a különbözőség. A tudomány mai állása  szerint  a víz úgy viselkedik mint egy folyékony kristály. Ha kihasználjuk ennek a folyékony kristálynak a kiváló információhordozó tulajdonságát, eljutathatjuk szervezetünk minden egyes sejtjébe a gyógyító szeretet energiát. A Mátragyöngye forrásvíz különleges tulajdonsága révén képes a sejteket harmonizálni. A különböző csapokból folyó víz más-más információt közvetít szervezetünk részére. Így lehetőségünk van arra, hogy célirányosan tudjuk sejtjeinknek megküldeni az eredeti (jó) állapot helyreállításához szükséges információt. Az információ célbaérésének eredményeként beindulhatnak a szervezetünk öngyógyítási folyamatai.         

A 8 különböző csapból folyó információt hordozó víz: 

1. csap a szív harmonizálását,

2. csap epe-máj-belek-vese harmonizálását,

3. csap bőr harmonizálását,

4. csap csontok és izületek harmonizálását, 

5. csap vízháztartás harmonizálását,

6. csap  a betegségek folyamán eldeformálódott testrész állapotának  javítását,

7. csap tüdő-légzéssel kapcsolatos panaszok enyhítését,    

8. csap az agy helytelen működése következtében kialakult betegségek tüneteinek enyhítését, 

9. A nyolc csap egyenlő arányú keveréke segít a teljes szervezet egyensúlyának a helyreállításában. 

A már kialakult betegségek figyelembe vételével életmód tanácsadóink javaslatot tesznek arra vonatkozóan, hogy melyik fajta vízből, mennyit kell fogyasztani ahhoz, hogy a szervezet egyensúlyahelyreálljon. Ha fontos az egészsége, keressen bennünket, szeretettel várunk minden érdeklődőt: Dorogházán (3153 Dorogháza, Szent István u.12